Dilluns, 22 de juliol de 2024
literatura

«L’Agus i els monstres» visiten Tremp

Els creadors de la popular col·lecció de contes infantils realitzaran un taller aquest divendres a la llibreria La Singratalla

Redacció 27 de febrer de 2020 a les 11:53
Els creadors de la popular col·lecció de contes infantils L’Agus i els monstres, Jaume Copons i Liliana Fortuny, realitzaran aquest divendres un taller a la llibreria La Singratalla de Tremp. L'escriptor i la il·lustradora explicaran com va néixer la saga, el seu procés creatiu i com treballen fins que un nou títol de la col·lecció surt publicat.

Durant l'activitat, en Jaume Copons ajudarà els assistents a imaginar monstres mentre la Liliana Fortuny els anirà dibuixant en directe. Un cop finalitzat el taller, els autors signaran llibres a aquells lectors que ho desitgin. El taller ve acompanyat d’una exposició, que es va instal·lar el passat dia 10 i que romandrà a la llibreria fins aquest mateix dissabte.

 

Els protagonistes de la col·lecció de contes infantils. Foto: Combel Editorial


L'Agus i els monstres és una col·lecció de 16 títols escrits per Jaume Copons i il·lustrats per Liliana Fortuny que ha estat traduïda a 15 llengües. Aquesta exposició es composa de sis plafons i 15 llibres del primer títol de la col·lecció en diferents idiomes. L'exposició també permet parlar del món del llibre i de la gent que, més enllà dels autors, treballen per fer que les històries arribin als lectors. 

Concurs per als lectors

Els nois i noies que comprin un llibre de la sèrie L'Agus i els monstres podran participar en el concurs L'Agus i els monstres al món responent les preguntes sobre l'exposició que trobaran en una butlleta que es repartirà. En acabar l'exposició, se sortejaran tres llibretes de la col·lecció entre les butlletes que hagin encertat les preguntes.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació