Dimecres, 3 de juliol de 2024
rialp matxicots

L'11a Rialp Matxicots alça el vol amb l’obertura d’inscripcions

Una incursió per la Vall Fosca, principal novetat d’una edició que reforça el seu compromís amb el territori

Redacció 3 de març de 2020 a les 10:31
Corredors en una edició de la Rialp Matxicots | Rialp Matxicots
L’11a edició de la Rialp Matxicots ja ha alçat el vol amb l’obertura d'inscripcions. La popular cursa de muntanya amb seu a Rialp tindrà lloc aquest any els dies 19 i 20 de setembre i ho farà amb canvis, com és la incursió per la Vall Fosca. No obstant, es manté el model de circuit dels darrers anys amb quatre modalitats: la Trail, la Marató, la Mitja i la Caminada.

La Trail, de 65 quilòmetres i 5.500 metres de desnivell positiu, tocarà sostre en els 2.883 metres del Montsent de Pallars i gaudirà d’una privilegiada visita a la Vall Fosca. Un cop coronat el Montsent, els participants aniran fins a l’estany Gento, per després dirigir-se al refugi de Colomina i, tot seguit, pujar un clàssic com el Montorroio.


La Marató de 45 quilòmetres i 4.000 metres de desnivell, amb un traçat molt alpí, passarà per Altars, Montsent, Montorroio i Picardes. La Mitja de 23 quilòmetres i 1.600 metres de desnivell, oferirà novament un circuit vistós i divertit entre pobles i boscos. Per últim, la Caminada d’11 quilòmetres i 700 metres de desnivell visitarà la Vall d’Àssua en una distància que guanya adeptes any rere any.

Tot plegat, com cada any, amb la tasca desinteressada de l’organització i d’un nombrós grup de voluntaris del territori.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació