Dilluns, 1 de juliol de 2024
salut

La Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran promociona el consum de fruita en l'àmbit laboral

Disposarà de fruita cada dijous perquè els professionals puguin comprar-ne fent una donació a l'AECC Lleida

Redacció 6 de març de 2020 a les 13:28
La campanya s’ha iniciat aquest dijous | Salut
La Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran s’ha sumat aquesta setmana a la campanya El dia de la Fruita posada en marxa per l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) de Lleida amb l'objectiu de promocionar el consum d'aliments de fruita en l'entorn laboral. Així, s'oferirà fruita un cop per setmana als treballadors de les oficines dels Serveis Territorials (SSTT) de Salut a l'Alt Pirineu i Aran, ubicades a Tremp.

Cada dijous, els SSTT disposaran d'unes 15 peces de fruita de temporada i de proximitat, distribuïda per la fruiteria Casa Neus, perquè els professionals del centre puguin adquirir-la mitjançant una donació. La recaptació econòmica es destinarà íntegrament a l'AECC Lleida. Aquest programa es va impulsar el passat setembre, com a prova pilot, als SSTT de Salut a Lleida; des del novembre, a l’IRBLleida; i des de febrer al lnstitut Nacional de la Seguretat Socials (INSS). 


Els diners recaptats seran destinats íntegrament a donar continuïtat a la gratuïtat de les prestacions i serveis que ofereix l'AECC Lleida a pacients de càncer i familiars, que van des de l'atenció psicològica, atenció social, orientació medicosanitària, servei de voluntariat i fisioteràpia, tallers d'autocures, accions formatives, orientació, suport i recerca, a les diferents activitats i conferències de prevenció del càncer i foment d'hàbits saludables.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació