Dilluns, 22 de juliol de 2024
atletisme

El Mater Salvatoris s’adjudica l’Olimpíada Flamicell per 6è any consecutiu

La clàssica prova atlètica s’ha disputat aquest dissabte a la Pobla de Segur

Redacció 9 de març de 2020 a les 17:14
Joves atletes competint durant la jornada de dissabte | CEPJ
Un any més l’Olimpíada Flamicell de la Pobla de Segur ha aplegat uns 800 joves atletes a les instal·lacions del parc Alcalde Boixareu de la localitat. Un nombrós públic s’ha concentrat aquest dissabte al matí a la localitat poblatana per animar als atletes que han participat a la 38a edició d’aquesta fita esportiva. 

En total hi han participat 11 centres i clubs en la categoria miniatletisme i 16 en la competició d’atletisme en categories aleví, infantil i cadet. En nombre de participants, 150 nens i nenes han competit en infantil, 300 en miniatletisme i 300 més en atletisme, de les categories d’aleví a cadet.


La campiona absoluta de la jornada ha estat, per sisè any consecutiu, l’Escola Mater Salvatoris de Lleida, que ha aconseguit sumar 558 punts i la seva desena victòria en l’història de l’Olimpíada Flamicell. La segueix com a segon classificat, però amb menys de la meitat de punts, el Lleida Unió Atlètica amb 240. La tercera classificada ha estat l’Escola Santa Anna de Lleida, amb 219 punts.

Cal destacar que durant la jornada es va batre també un record històric, que va ser el de millor marca de pes aleví masculí. L’autor del nou registre va ser l’atleta Gerard Latorre, esportista de la Lleida Unió Atlètica, que va aconseguir un llançament de 9,52 metres. Al voltant de la competició atlètica, també s’han realitzat altres esports i activitats lúdico-esportives com futbol, korfball o balanz bike i inflables per als més petits. 

L'Olimpíada Flamicell està organitzada per l'AMPA de l'Escola Els Raiers, l'Ajuntament de la Pobla de Segur i l'Escola Els Raiers. Compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, el Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació