Dilluns, 22 de juliol de 2024
coronavirus

El Jussà engega una campanya per fer el seguiment de l'impacte de la Covid-19 a la comarca

L'actuació permetrà conèixer de primera mà l'efecte de la crisi per tal de poder implementar mesures de suport

Redacció 21 de juliol de 2020 a les 08:30
Tècnics del Consell Comarcal conversant ahir amb un comerciant al mercat de Tremp | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha iniciat una campanya de sensibilització per a la prevenció de la Covid-19 i dirigida al teixit comercial i productiu de la comarca. L'objectiu és establir una radiografia sobre l’impacte que la crisi sanitària ha tingut al territori a nivell econòmic i social.

La campanya, que s’ha realitzat en dues sessions informatives, una a Tremp i l’altra a la Pobla de Segur, permetrà l’anàlisi de qüestions com l’impacte econòmic en les diferents activitats, com s’han viscut les fases de la pandèmia i la recuperació en etapa de represa.


A més, s'han visitat comerços i mercats per tal d’informar sobre les diferents mesures de prevenció contra la pandèmia i alhora, consultar si s’han registrat incidències pel que fa al compliment de les mesures de seguretat.
 
En aquest sentit, el president del Consell del Jussà, Josep Maria Mullol, ha comentat que "la campanya permetrà conèixer de primera mà les afectacions o reptes que s’han viscut durant la crisi per tal de fer-ne balanç i així, poder implementar mesures de suport conjunt".

Està previst que es realitzi noves sessions en altres municipis i espais de la comarca com piscines, zones de platja als embassaments o espais d’interès turístic per conscienciar sobre la importància del compliment de les mesures com l’ús de la mascareta, neteja de mans i el manteniment de les distàncies de seguretat tant en espais públics com privats.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació