Dimecres, 3 de juliol de 2024
turisme

Arrenca amb un mes de retard la temporada del telefèric de la Vall Fosca

La reobertura del servei, prevista per a l'1 de juliol, s'havia ajornat per un problema detectat en una peça

Redacció 3 d'agost de 2020 a les 09:00
Imatge del telefèric de la Vall Fosca | Ajuntament de la Torre de Cabdella
El telefèric de la Vall Fosca ha reprès el servei aquest cap de setmana després que un problema en una peça n'ajornés la seva reobertura, prevista per a l'1 de juliol. Durant aquests darrers dies s'han realitzat els treballs necessaris per solucionar el problema, que fins ara impossibilitava el seu ús públic.


Amb l'avaria reparada, els horaris es mantenen com en temporades anteriors. Així, durant el mes d'agost, el telefèric oferirà un servei continu des de les 8h del matí fins a les 19h de la tarda, amb un temps d'espera entre cada viatge d'aproximadament una hora. Per altra banda, i degut a la situació sanitària per la Covid-19, se seguiran totes les mesures de seguretat, com són l'ús de mascareta, el rentat de mans a l'entrar i sortir del telefèric, així com la desinfecció de la cabina. 

Endesa, com a propietària del telefèric, realitza cada any al mes d’abril una inspecció tècnica i mecànica de la instal·lació perquè la Direcció General de Transport per Cable de la Generalitat de Catalunya n’autoritzi l’ús públic i, així, es realitzi una cessió a l’Ajuntament de la Torre de Capdella fer-ne ús turístic. Aquest any, a causa de la pandèmia de la Covid-19, la revisió es va iniciar més tard, just abans de la reobertura, moment en què es va detectar que s’havien de realitzar uns treballs de reparació. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació