Dimecres, 3 de juliol de 2024
política

ERC Pallars Jussà renova la seva executiva comarcal

Antoni Flores repeteix com a president amb una candidatura paritària i rejovenida

Redacció 3 d'agost de 2020 a les 12:15
Imatge de la nova executiva republicana del Jussà | ERC Alt Pirineu
ERC Pallars Jussà va celebrar divendres passat el congrés comarcal per renovar la seva executiva per als pròxims quatre anys. Antoni Flores, vicepresident del consell comarcal, va ser escollit de nou president, juntament amb altres membres de l'anterior legislatura, com l'alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, el cap de llista de Salàs de Pallars, Toni Millet, o el president de Jovent Republicà al Pallars, Pol Oliva.

Com a novetat, la Secretaria General estarà ocupada per Valença Castells, una dona jove provinent d'un dels municipis més despoblats de la comarca i amb menys representació, Castell de Mur. La seva elecció respon a la voluntat de col·liderar l'executiva republicana d'una manera més paritària. La nova llista, a més, estarà formada per noves cares i més joves de l'habitual.


Així, per exemple, la nova secretària d'Imatge i Comunicació serà Sònia Clotet, mentre que la de les Dones l'ocuparà la regidora de la Pobla de Segur, Sílvia Servent. Pel que fa a la secretaria de Transició Ecològica, estarà ocupada per l'alcalde de Sant Esteve de la Sarga, Jordi Navarra.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació