Dilluns, 22 de juliol de 2024
eines tic

El Leader Pirineu Occidental organitza un curs d’eines TIC

Hi han participat 27 persones, entre emprenedores i beneficiàries Leader

Redacció 29 de setembre de 2020 a les 10:50
Els dies 21 i 22 de setembre van tenir lloc les jornades formatives virtuals impulsades des del projecte de cooperació Leader Start Up Rural 2020, amb l’objectiu d’oferir una formació d’utilitat i òptima per a emprenedors de projectes de zones rurals.

El Consorci Leader Pirineu Occidental, en col·laboració amb el grup coordinador Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, ha organitzat aquest curs online d’eines TIC útils de baix cost o gratuïtes per fer negocis, que s’ha impartit en dos sessions virtuals, comptant amb una participació de 27 inscrits.


Aquest curs ha estat enfocat a emprenedors i beneficiaris Leader, i dirigit pel formador Josep Baijet, amb una gran trajectòria empresarial i especialitzat amb Start Ups, màrqueting, eines digitals i d’estratègia, entre altres moltes competències. L’objectiu de la sessió era facilitar diferents eines digitals, des del sector del comerç i serveis, d’innovació i creació, de seguretat, de màrqueting, entre d’altres.  

El curs ha intentat donar resposta a les necessitats de cadascun dels sectors que diversifiquen l’economia del nostre territori rural.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació