Dijous, 4 de juliol de 2024
futbol

Empat del Pobla al descompte (4-4) i derrota per la mínima del Tremp (0-1)

Els trempolins van caure per segona jornada consecutiva contra el Torregrossa, mentre que els poblatans van aconseguir un empat al temps afegit a Puigverd

Tomàs Garcia Espot 13 d'octubre de 2020 a les 09:31
El poblatà Miquel Molleví va ser el jugador del partit marcant un hattrick in extremis | Tomàs G. Espot
Jornada agredolça per als equips de futbol del Pallars Jussà del grup 14 de Tercera Catalana. Dissabte, el CF Pobla va aconseguir un empat agònic per 4 a 4 a domicili contra el Puigvertenc. Els poblatans van poder remuntar les dues dianes locals encaixades a la primera meitat, amb gols d'Ivan López i de Miquel Molleví per partida doble des dels onze metres.

Els de Puigvert de Lleida, però, van tornar a donar la volta al marcador al 75 i al 85, tot i que al temps afegit, Molleví va aconseguir la igualada per als poblatans i el hattrick. Amb aquest empat, els blanc-i-vermells són quarts a la classificació amb quatre punts.


Per la seva banda, el CF Tremp va tornar a caure, aquest cop al Pedrasanta, contra el Torregrossa. Malgrat les diverses ocasions, els trempolins no van poder refer-se del gol del capità visitant Sergi Iglesias al minut 16 de partit. Un partit negre per als trempolins, que a més van haver de lamentar la lesió de Xavier Farré durant la primera meitat.

Amb aquest resultat, el CF Tremp se situa tretzè a la classificació i a l'espera de poder sumar els primers tres punts. La següent oportunitat serà a Aitona, diumenge que ve a les cinc de la tarda. A la mateixa hora, el CF Pobla s'enfrontarà a l'Alcoletge, encara al Camp de les Escoles, tal com van comunicar fonts del club poblatà.

 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació