Dilluns, 1 de juliol de 2024
coronavirus

Confinats dos grups de l’Institut de Tremp pel positiu per Covid-19 d’un alumne

És el primer cas d'aïllament de grups estables als centres educatius del Pallars

Jordi Ubach Llorens 15 d'octubre de 2020 a les 08:11



L’Institut de Tremp és el primer centre educatiu del Pallars amb grups confinats pel positiu per coronavirus que ha donat un dels seus alumnes. Segons han confirmat a Pallars Digital fonts del centre, es tracta de l’aula de 4t d’ESO B, els alumnes de la qual han estat enviats a casa aquest dimecres durant un període de 10 dies, tal com tenen estipulat els departaments d’Educació i de Salut.


A banda d’aquesta classe de 4t d’ESO, també s’han enviat a casa els alumnes d’un crèdit variable de Tecnologia, ja que el noi que ha donat positiu cursava aquesta assignatura. Segons ha explicat el director del centre, Isidre Felip, també s’ha ordenat el confinament, per precaució, dels tres alumnes que seuen al seu costat al transport escolar.

Felip ha explicat que aquest dijous es realitzarà la prova PCR a tot l’alumnat que hi ha estat en contacte, uns 35 nois i noies en total. Segons Felip, encara que surtin tots els tests negatius, els alumnes s’hauran de quedar igualment els 10 dies a casa, ja que han estat en contacte amb un positiu, i hauran de seguir les classes de manera telemàtica. En cas de detectar-se un positiu, com ha passat en aquest primer cas, el centre n’haurà de buscar també la traçabilitat. S’espera els resultats de les proves no es coneguin fins passades 48 hores.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació