Dimecres, 3 de juliol de 2024
VÍDEO

Tot a punt per a una insòlita Fira del Codony de Tremp virtual

A través del web de la fira s'oferiran activitats i els expositors publicitaran els seus productes

Redacció 30 d'octubre de 2020 a les 12:11

L’Ajuntament de Tremp ja ho té tot a punt per a la celebració, aquest dissabte, de la 19a Fira del Codony, l’única del món dedicada a aquest fruit tan característic de la tardor. Enguany, no obstant i a causa de situació sanitària, es durà a terme de manera insòlita en un format exclusivament virtual, que es podrà seguir mitjançant la recent estrenada pàgina web del certamen.


Durant tot el dia s’oferiran activitats de divulgació sobre el codony i els seus derivats, així com d'altres productes del Pallars. A Instagram i Facebook s’han obert perfils de l'esdeveniment des d'on també es podran seguir les activitats i veure els productors que hi participen. Al web hi apareixen també els expositors que havien fet reserva d’un espai a la fira, on hi poden publicitar els seus productes elaborats amb codony.

Aquest divendres, la pàgina web ja recull la salutació institucional de l’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, i de la regidora de Promoció Local i Fires, Anna Ritz. Un vídeo que podeu veure a l’encapçalament d’aquesta notícia i on també hi participa el vicepresident de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre. En el seu discurs, Cases i Ritz conviden a tothom a participar de la fira des de casa i amb la família.


Concurs d'aparadors

Per tal d’animar la Fira del Codony, l'àrea de promoció local de l’ajuntament ha tornat a organitzar el concurs Aparadors de codonys, adreçat als comerços i serveis de Tremp. El certamen, que es va organitzar per primer cop l’any passat, té l'objectiu d'estimular les visites al comerç local, tota la població pot votar l'aparador que més li agradi a través d’internet.

L’establiment guanyador rebrà un premi de 300 euros i una falca a Ràdio Tremp per la campanya de Nadal. A més, el Comerç Associat de Tremp també col·labora en aquesta iniciativa i premiarà el millor comerç associat amb un bàner publicitari al diari Pallars Digital.

 Consulta el programa i visita la Fira del Codony

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació