Dimecres, 3 de juliol de 2024
escoles: balanç setmanal

Confinades 140 persones de centres educatius del Pallars

L'Escola de Salàs de Pallars ha reobert avui després del confinament dels seus dos grups

Anna Solana Tomàs 27 de novembre de 2020 a les 12:42



Les comarques pallareses tanquen la setmana amb fins a 140 persones del món educatiu en confinament domiciliari, segons les dades que ofereix el Departament de Salut. D'aquestes, 139 són del Pallars Jussà i una de l'Escola La Closa d'Esterri d'Àneu. El centre que té més persones en aïllament és l'Institut de la Pobla de Segur, amb 49 persones confinades corresponents a dos grups diferents, segons les dades de Salut. El municipi poblatà també té un grup de 18 persones confinat de l'Escola els Raiers.


Pel que fa a l’Escola de Salàs de Pallars, les 29 persones que estaven confinades han tornat aquest divendres al centre, que estava tancat en la seva totalitat, segons les dades que facilita Educació a l'aplicatiu Traça Covid. La de Salàs era, juntament amb la de Gósol, al Berguedà, l'única escola que es trobava tancada a causa de la Covid-19 a Catalunya.

A Tremp, són dos els centres educatius que tenen alumnes o professors en confinament. A l'Escola Valldeflors, són 29 persones que corresponen a un grup, del qual s'han confirmat quatre positius de Covid-19. A l'Institut, no hi ha cap grup sencer confinat i l'aïllament afecta, per ara, 15 persones de les quals tres estan contagiades pel coronavirus.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).
 


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació