Dimecres, 3 de juliol de 2024
inserció laboral

L’Ajuntament de Tremp acaba novembre amb quatre cursos de suport a la inserció laboral

El darrer curs, 'Servei de sala al segle XXI', s'ha especialitzat en el món del cafè i ha estat impartit per un prestigiós barista

Redacció 3 de desembre de 2020 a les 12:27
Una de les formacions organitzades aquest novembre per l'Ajuntament de Tremp, destinada a la inserció laboral | Ajuntament de Tremp
L’Ajuntament de Tremp ha organitzat aquests mesos d'octubre i novembre, quatre cursos per promoure la inserció laboral. El darrer d'aquests cursos s'ha anomenat Servei de sala al segle XXI, s'ha centrat en l'elaboració i el servei del cafè i ha estat impartit pel prestigiós barista, Xavier Iglesias, guanyador de diferents premis internacionals en el mon del cafè.

Els altres cursos impartits al llarg d'aquest mes han estat La cuina tradicional per a persones cuidadores, en el que s’ha posat especial èmfasi en l’alimentació saludable per a persones grans o dependents, a càrrec de nutricionistes i cuiners de la Fundació Alícia. Així com, una jornada dirigida a la creativitat i la innovació amb l'equip de Neuronilla i Com reinventar-se en Temps de Covid-19, per l’equip d'Edas Formació.


L’objectiu general d’aquestes propostes formatives és millorar els currículums dels assistents, assolir noves competències i obrir noves oportunitats en la recerca activa de feina. D’aquesta manera, s’intenta oferir als participants, eines que contribueixin a millorar les seves capacitats i coneixements en diferents àmbits. En total, els cursos, que compten amb el finançament i suport del Servei d'Ocupació de Catalunya, han comptat amb 41 persones inscrites.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació