El celler
Terrer de Pallars, liderat per Núria Bigorra, formarà part de la selecció de vins del
Club Vins amb Origen, dels supermercats
Ametller Origen. La iniciativa pretén fomentar la cultura del vi, reconèixer la labor dels petits cellers en la preservació de la tradició vitivinícola i fer d'altaveu de tots els territoris vitivinícoles de la geografia catalana.
En la primera fase, el projecte s'inaugura amb 11 cellers i 25 vins, que es podran aconseguir a través de la botiga
online de la cadena de supermercats i de la botiga física del Mercat d'Autors, situada a Barcelona. El celler pallarès hi participarà amb els seus vins Conca de Tremp blanc i el negre, tots dos originaris de Figuerola d’Orcau.
Aquesta iniciativa busca ajudar als viticultors a distribuir els seus vins en un moment en què molts petits elaboradors han vist afectats els seus canals de venda, a la restauració o l'exportació, a causa de la pandèmia de Covid-19.
La selecció de vins de microcellers del club ha estat avalada per un equip d'enòlegs i per la comunicadora i sommelier Meritxell Falgueras, que apadrina la iniciativa. Falgueras ha estat, aquest dijous, a l'acte de presentació del projecte, conduït per la comunicadora Empar Moliner, juntament amb Josep Ametller, director general i cofundador d'Ametller Origen, Carmel Mòdol, director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del
Departament d'Agricultura i Núria Bigorra, del celler pallarès, en representació dels productors membres del Club.
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-ho, necessitem el suport i el compromís de persones com tu.
Subscriu-t'hi