Dimecres, 3 de juliol de 2024
economia

El Consell del Sobirà i l'Ajuntament de Sort s'uneixen per reactivar l'economia de la comarca

Un procés de participació ciutadana dona el tret de sortida al projecte 'Sobirà 20-30'

Redacció 11 de gener de 2021 a les 09:58
Els pobles d’Altron i Sorre, al terme municipal de Sort | Ajuntament de Sort
El Consell Comarcal del Pallars Sobirà i l’Ajuntament de Sort han iniciat la fase de participació ciutadana en el marc del procés d’elaboració del pla estratègic Sobirà 20-30. S’iniciarà aquest dimarts 12 de gener i s'hi podrà participar a través de dos vies. D’una banda, l’equip redactor del pla es desplaçarà a diverses localitats de la comarca per fer enquestes al carrer als veïns i veïnes. De moment, les dates confirmades son el dimarts 12 de gener al mercat de Sort, el diumenge 17 al mercat d’Esterri d’Àneu i el dimecres 20 al mercat de Ribera de Cardós.

D’altra banda, s’ha preparat una enquesta online que ja està disponible per tal de prendre el pols de la població de la comarca. És per aquest motiu que s’anima a respondre a tots els veïns del Pallars Sobirà que no puguin assistir a qualsevol dels tres mercats citats anteriorment.

Ara fa un mes, l’Ajuntament de Sort i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà van anunciar la posada en marxa del pla estratègic Sobirà 20-30, que compta amb el suport dels ajuntaments de la comarca. És el resultat de la confluència entre el Pla Estratègic de l’Ajuntament de Sort, iniciat el mes de juny, i el Pla de Reactivació Socioeconòmica Covid-19 que el Consell Comarcal va començar a impulsar al novembre.

Els seus objectius inclouen l’atracció de població i talent, la diversificació econòmica i l’adaptació del sector turístic a l’escenari postpandèmia. El pla estratègic Sobirà 20-30 compta amb finançament del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i del Servei d’Ocupació de Catalunya.

 Accés a l’enquesta online
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació