L'
Espai Ermengol-Museu de la ciutat de la Seu d'Urgell ja té preparat un nou cicle del '
Parlem de formatge' que engloba quatre sessions protagonitzades per formatgeries artesanes del Pallars.
El nou 'Parlem del formatge' s'iniciarà el pròxim dijous 16 de gener i l'obrirà l'escriptora pallaresa Núria Garcia Quera, col·laboradora d'aquest diari, que presentarà el seu llibre 'Nou viatge al Pirineu'. La presentació d'aquest llibre de viatges pel Pirineu estarà ambientada amb vídeos i curioses anècdotes, i finalitzarà amb una degustació de formatges del Pallars.
Per poder participar en aquesta primera sessió de tast de formatge es podran adquirir els tiquets a l'Espai Ermengol.
Tasts i venda de tiquets
El dijous 23 de gener serà el torn de la formatgeria
Tros de Sort (Pallars Sobirà), el dijous 20 de febrer el de la formatgeria
Vilavella de Basturs (Pallars Jussà), i el dijous 20 de març la protagonista serà la formatgeria
Casa Mateu de Surp (Pallars Sobirà).
Tots els tasts s'iniciaran a les vuit del vespre. Els tiquets de cada sessió es posaran a la venda l'endemà de cada tast. El preu dels tasts és de 10 euros (8 euros anticipada).
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-la, necessitem el suport de persones com tu.
Subscriu-t'hi