L’Escola d’Hoteleria del Pallars organitza unes Jornades gastronòmiques fins el 4 de febrer en les quals diferents professionals pallaresos del sector col·laboren amb l'alumnat de l’escola portant-los la seva experiència i coneixements. Les Jornades s’han organitzat en diferents sessions, que s’han iniciat aquest dijous amb un taller de tòfona a càrrec del productor de Pessonada, Marc Sans, i del cuiner de la Fonda Farré de Baro, Jaume Mora.
Dilluns serà el torn de la propietària del celler Terrer de Pallars de Figuerola d’Orcau, Núria Bigorra, que farà un tast de vins, i també de la Clara Ferrando, de Casa Mateu de Surp, que oferirà un tast de formatges acompanyat d’un taller. Dimarts, el cuiner català Sergi de Meià oferirà un taller de cuina medieval catalana, mentre que el xef del restaurant Wagokoro Pirineu de Gerri de la Sal, Kenya Nakamura, impartirà un taller d’iniciació a la cuina japonesa.
Per dimecres s’ha programat un taller de cerveses a càrrec de Joel Bastida, de la cervesa Ctretze Pirineus de la Pobla de Segur, així com un taller de postres en restauració a càrrec de Meritxell Tartera de l’Hotel Pessets de Sort. Finalment, dijous hi haurà un taller de carn de caça novament amb Jaume Mora, de Fonda Farré, i amb Aleix Aytés del Cafè Pessets de Sort.
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-ho, necessitem el suport i el compromís de persones com tu.
Subscriu-t'hi