Dimecres, 3 de juliol de 2024
coronavirus: vacunació

El CAP de Tremp serà un dels sis punts de la demarcació on s’administrarà la vacuna d'Oxford

Aquest dimarts es comença a vacunar a farmacèutics, fisioterapeutes i auxiliars sanitaris, i durant la setmana, a cossos de seguretat i d'emergències

Redacció 9 de febrer de 2021 a les 09:34
La vacuna d’AstraZeneca ja ha arribat a Catalunya | ACN
El Departament de Salut administrarà la vacuna de la Universitat d’Oxford i AstraZeneca contra la Covid-19 en sis centres de vacunació de les regions sanitàries de Lleida i de l'Alt Pirineu i Aran. En el cas de Ponent, seran a Tàrrega i al pavelló Onze de Setembre de Lleida. Pel que al Pirineu, els punts de vacunació s'ubiquen a Vielha, la Seu d'Urgell, Puigcerdà i al CAP de Tremp.

Salut ha informat que el vaccí d'AstraZeneca es començarà a administrar aquest dimarts a la tarda en aquests punts a col·lectius essencials com són professionals de les farmàcies i fisioterapeutes, i també a auxiliars sanitaris que encara no s'havien vacunat. Aquesta setmana també començaran les vacunacions a cossos de seguretat i d'emergències.


En el cas dels Mossos d’Esquadra, les vacunes d'AstraZeneca s'administraran a la comissaria de Lleida i a la de la Seu d'Urgell. Això significa que els agents del cos de la regió policial del Pirineu Occidental s'hauran de desplaçar en els pròxims dies a la comissaria de l’Alt Urgell. Salut ha rebut aquest dilluns les primeres 31.780 dosis del vaccí d'AstraZeneca, que es preveu que es comencin a administrar aquest dimarts a la tarda, una vegada s'hagin validat.

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació