Dimecres, 3 de juliol de 2024

Els Reis Mags de Sort reconeixen un incident puntual amb els Mossos pel qual van demanar perdó

Melcior, Gaspar i Baltasar neguen haver llençat caramels a cap agent

Pallars Digital 17 de gener de 2014 a les 16:37
Els Reis Mags de Sort han reconegut a l'ACN un incident puntual amb els Mossos d'Esquadra el dia de la cavalcada pel qual asseguren que ja han demanat perdó als agents. Melcior, Gaspar i Baltasar diuen que moments abans de començar la rua, a l'entrada de Sort, van increpar un agent que estava regulant la circulació. 
 
Segons sembla, els Reis Mags haurien cridat "policia assassins i torturadors", fet pel qual van demanar disculpes a la comissaria de Sort. En el moment de l'incident no hi havia públic perquè la cavalcada no havia començat i perquè es va produir a les afores del poble. Els tres Reis neguen haver tirat caramels als agents ni de forma poc amistosa ni de cap altra manera donat que ells no són els que els reparteixen.
 
Els Mossos d'Esquadra han denunciat als tres Reis Mags de Sort per insults a un caporal que participava en el dispositiu de seguretat de la cavalcada. Els agents també argumenten que els Reis Mags també van llençar caramels de forma discriminada contra un dels agents, fet que els Reis neguen.
 
Els Reis Mags de Sort diuen que sí que tenen constància que els agents van aixecar acta del succeït però que a ells no els ha arribat cap notificació de denuncia.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu, Reis Mags