Dimecres, 3 de juliol de 2024
escoles: balanç setmanal

Creix fins a 183 el nombre de persones confinades als centres educatius pallaresos

A tot el Pallars hi ha vuit grups escolars que es troben actualment en aïllament domiciliari, dels quals sis són de l’Escola Àngel Serafí Casanovas de Sort

Redacció 23 de març de 2021 a les 09:18
Alumnes dirigint-se a l’escola en una localitat catalana | ACN
El Pallars compta actualment amb vuit grups escolars confinats i un total de 183 persones en aïllament domiciliari, segons es desprèn de les dades que ofereix el Departament d'Educació. La situació ha augmentat significativament en relació a la setmana passada, quan hi havia sis classes confinades i un total de 140 persones en aïllament.

L’Escola Àngel Serafí Casanovas de Sort és el centre més afectat, ja que compta amb 110 persones -de les quals nou són docents- i sis grups aïllats com a conseqüència dels 12 positius que s’hi han detectat en els últims 10 dies. El segueixen l’Institut de Tremp, amb 44 persones confinades, i l’Escola Valldeflors de Tremp, amb 25.


També a la capital del Jussà, al Col·legi Maria Immaculada hi ha tres persones que han donat positiu i que estan aïllades, tot i que aquests contagis no afecten, ara per ara, a cap grup. A l’Escola la Closa d’Esterri d’Àneu hi ha una persona confinada que ha donat positiu, mentre que a l’Escola Els Raiers de la Pobla de Segur són dos els positius detectats els últims 10 dies, tot i que no tenen afectació als seus respectius grups.

En el conjunt de Catalunya, segons les mateixes dades, son 710 les aules que estan confinades a causa de l'aparició d'algun cas de Covid-19. Això suposa que hi hagi 17.159 persones en aïllament domiciliari a causa d'aquests positius. Des del setembre s'han detectat ja 60.486 positius als centres educatius catalans.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).
 


Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació