Dimecres, 3 de juliol de 2024

L'Escolania de Montserrat actuarà a la Pobla de Segur i les Valls d'Àneu en la 4a edició del FeMAP

Serà el 20 de juny a l'església de Santa Maria d´Àneu i el 21 a l'església Mare de Déu de Ribera de la Pobla de Segur

Pallars Digital 19 de gener de 2014 a les 10:01
L'Escolania de Montserrat serà l'encarregada d'obrir la quarta edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus, que s'inaugurarà el proper 19 de juny a la Catedral de Santa Maria de la Seu d'Urgell. Aquest concert, en el qual es presentarà un repertori que l'Escolania està treballant expressament per l'ocasió, es podrà tornar a sentir el dia 20 de juny a l'església de Santa Maria d´Àneu, a les Valls d'Àneu, i el 21 de juny a l´església Mare de Déu de Ribera de la Pobla de Segur.
 
El programa que interpretarà l'Escolania de Montserrat, amb el seu director titular, Bernat Vivancos, al capdavant, pretén establir un diàleg entre la música antiga i la contemporània, tot posant de relleu la vigència actual d'algunes propostes musicals (estructures, sonoritats, formes) dels temps antics. 
 
Així, el programa incorporarà obres del ric patrimoni musical del monestir de Montserrat (des del Llibre Vermell medieval fins als mestres de l'escolania del segle XVIII com Benet Julià o Narcís Casanoves) en joc amb una selecció de composicions radicalment contemporànies, basades o bé inspirades en models musicals dels segles pretèrits.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu, FeMAP