Dilluns, 22 de juliol de 2024
correus

Malestar a Soriguera per la reestructuració de les oficines de Correus al Pallars Sobirà

El consistori denuncia que fa dos setmanes que el correu postal no arriba al municipi malgrat les promeses de l'empresa

Redacció 3 d'abril de 2021 a les 15:31
Imatge d'arxiu d'una bústia de Correus | Sílvia Rius
L'Ajuntament de Soriguera ha mostrat el seu malestar davant la reestructuració de les oficines de Correus al Pallars Sobirà. En una nota de premsa, l'alcalde del municipi, Josep Ramon Fondevilla, exposa que la mesura està deixant els petits nuclis de població sense repartiment postal continuat. Fa dos setmanes, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà ja va expressar la seva disconformitat amb aquesta decisió, que considerava "unilateral". 


Fondevilla explica que la polèmica reestructuració ha deixat en serveis mínims les línies de repartiment als pobles que no estan situats en la ruta principal. En aquest sentit, l'alcalde assegura que la mesura perjudica el funcionament del propi ajuntament, atès que els comunicats del Jutjat de Pau, del Registre Civil o de l'INE, així com altres documents importants, es reben i s'han de respondre per correu postal.

Malgrat les protestes, continua Fondevilla, "les cartes de reclamació i algunes reunions amb els responsables, ens trobem amb molt bones paraules i sense cap resultat". De fet, Correus va respondre a les inquietuds del Consell del Sobirà assegurant que el servei postal a la comarca seguiria funcionant amb normalitat. Tanmateix, l'alcalde afirma que des del 17 de març el servei postal no ha arribat al municipi i que tampoc ho farà durant la Setmana Santa, fet que provocarà, afirma Fondevilla, que "no ens n'assabentarem de qualsevol cosa urgent fins d'aquí a una setmana com a mínim".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació