Dimecres, 3 de juliol de 2024
ajuntament de la pobla de segur

​La Pobla de Segur aprova un pressupost de 5'5 milions d’euros per al 2021

En destaca la partida de 1.340.000 euros per a la construcció del nou camp de futbol municipal

Redacció 12 d'abril de 2021 a les 08:06

L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha aprovat el pressupost per aquest 2021, que ascendeix als 5.543.819 euros. Els comptes, que es van sotmetre a votació durant el ple municipal celebrat el passat dijous, van comptar amb els set vots a favor d’ERC, l’abstenció dels regidors de Junts per la Pobla i els vots en contra del PSC. El consistori ha destacat que dels 5,5 milions d’euros del pressupost, uns 1,5 milions es destinen a la residència de gent gran municipal Nostra Senyora de Ribera.


L’alcalde, Marc Baró, també ha destacat del pressupost la partida de 1.340.000 euros per a la construcció del nou camp de futbol municipal, així com una despesa de 90.000 euros per a la cessió de l’edifici Espai Raier a l’Institut de Muntanya i la inversió de 82.000 euros per l’habilitació d’una sala aconfessional al cementiri. En referència al capítol d’ingressos, el ple ha aprovat suspendre temporalment la taxa d’ocupació de la via pública durant el 2021.

Durant la sessió plenària, els regidors han aprovat per unanimitat la moció per adherir-se al Pacte Nacional per una Mobilitat Segura i Sostenible, del Servei Català de Trànsit, i una moció perquè Catalunya s’inclogui dins les zones afectades pel temporal Filomena del passat gener. El ple, que es va retransmetre en directe i que es pot recuperar al canal de Youtube de l’ajuntament, també ha aprovat una moció de suport a l’amnistia dels presos polítics i exiliats. En aquest cas, però, ho ha fet amb els dos vots del PSC en contra.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació