Els dies 19 i 20 d'abril ha tingut lloc un curs de cuina adreçat a bars i restaurants del Pallars Jussà per aprofundir en el coneixement de la cuina del corder i nous talls i presentacions d'aquesta carn. L'acció formativa, organitzada per l'
Ajuntament de Tremp a través del programa
Al teu gust, aliments del Pallars, ha anat a càrrec de Mariano Gonzalvo, de Lo Paller del Coc de Surp, i hi han participat una trentena de professionals de la restauració de la comarca.
Aquesta formació ha anat lligada a les activitats que s'estan programant per la Fira Pallars Terra de Corder, que
tindrà lloc a Tremp el 8 i el 9 de maig i amb accions complementàries durant tot el mes.
En aquest sentit, durant les sessions s'han treballat diferents elaboracions. En primer lloc s'ha definit la recepta
Cassola de corder amb verdures de primavera al perfum del Pallars que un total de vuit restaurants de la ciutat de Tremp serviran els dies 8 i 9 de maig en horari de migdia i per emportar. Tothom que ho desitgi
podrà comprar online el seu tiquet o de forma presencial a la planta baixa de l'ajuntament. Cada ració tindrà un preu de 5 euros, un cost excepcional que facilita l'ajuntament en motiu de la fira.
Així mateix, s'han treballat receptes a partir de talls o elaboracions menys habituals d'aquesta carn, com mandonguilles, broquetes o hamburgueses. Diverses d'aquestes receptes i d'altres que seguiran desenvolupant els participants a la formació es podran tastar als bars i restaurants de Tremp i la resta de la comarca a partir del mes de maig. A més, per incentivar el consum d'aquesta oferta, FiraTremp ha organitzat sortejos de lots
Cadena de Valors i d'àpats als restaurants de la comarca.
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi