Dilluns, 22 de juliol de 2024
Bus del parc

El bus del Parc Nacional d’Aigüestortes arrencarà el 21 de juny amb novetats

Tots els serveis s’oferiran en temporada estival fins el 30 de setembre

Redacció 31 de maig de 2021 a les 11:30
Imatge de l'anomenat Bus del Parc | PNAESM
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha presentat les millores del servei de bus que arriba fins al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici per aquest 2021. Tots els serveis s’oferiran en temporada estival fins el 30 de setembre.

El servei que fa el recorregut de Pla de l’Ermita-Taüll-Vielha-Esterri d’Àneu-Espot-Sort-la Pobla de Segur començarà a funcionar el 21 de juny. Els excursionistes que vulguin podran ara gaudir del parc al llarg del dia, ja que s’ofereix una cobertura horària des de les 6h del matí fins a les 21h del vespre. A més, enguany es poden comprar els bitllets a través del web de l’operador.


Pel que fa al servei de bus entre la Pobla de Segur i el Pont de Suert, s’iniciarà el 15 de juliol de dilluns a divendres feiners del 15/07 al 30/09 i la resta de l’any, els divendres feiners. Hi haurà una expedició d’anada i una de tornada.

Quant al transport en bus de la Vall Fosca-Telefèric, que uneix la Pobla de Segur-Senterada-la Torre de Capdella-pantà de Sallente, s’oferirà diàriament a partir de l’1 de juliol. S’han ajustat els horaris del bus i del telefèric per tal d’afavorir al màxim les connexions amb el tren Lleida-la Pobla. D’aquesta manera es permet als viatgers tenir una expedició d’anada i una de tornada coordinada amb els tres mitjans de transport (bus–tren–telefèric). A més, els tiquets del telefèric, del bus i del tren es podran adquirir online.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació