Dimecres, 3 de juliol de 2024
junts

Imma Gallardo i Iris Albert representaran el Pallars al Consell Nacional de Junts

Carlota Canut i Josep Maria Puigarnau també formaran part d’aquest òrgan com a presidents comarcals

Redacció 7 de juny de 2021 a les 09:39
Jordi Sànchez, secretari general de Junts, en imatge d'arxiu | Junts
Els afiliats i afiliades de Junts a les comarques pallareses han escollit els seus representants per al Consell Nacional. Imma Gallardo i Iris Albert s'encarregaran de donar veu al Pallars Sobirà i Jussà, respectivament, a la vegada que continua el desplegament de l'estructura del partit arreu del país. A més, Carlota Canut i Josep Maria Puigarnau també formaran part d’aquest òrgan en qualitat de presidents comarcals.

El Consell Nacional de Junts constitueix el màxim òrgan de decisió, debat, participació i control entre congressos dins del partit, i li corresponen totes les facultats que no té el Congrés Nacional. Els seus membres han de vetllar pel compliment dels acords i línies estratègiques i polítiques aprovades pel Congrés Nacional, controlar l'actuació de la presidència, la secretaria general i de l'executiva nacional, i ratificar aspectes com els pressupostos, els programes i les candidatures electorals i els acords electorals i de govern, entre altres coses.


La campanya ha comptat amb més de quaranta assemblees territorials arreu del país per donar veu als diferents candidats que representaran al territori al Consell Nacional. Amb la voluntat de complir amb les normatives internes de Junts, aquestes eleccions s'han fet amb la perspectiva de gènere, i s'ha pogut garantir de manera informàtica, havent de votar homes i dones en aquelles comarques en què s'ha hagut d'emetre més d'un vot.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació