Dimecres, 3 de juliol de 2024
subscriptors

SORTEIG JUNY: Aconsegueix una «Testeta» de ceràmica de La Santolina!

Hi participaran tots els subscriptors del diari que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 de juny | Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals!

Redacció 10 de juny de 2021 a les 14:33
Aconsegueix amb Pallars Digital una autèntica Testeta | La Santolina/PD
Aquest mes de juny sortegem entre tots els subscriptors de Pallars Digital un producte autèntic i diferent, fet al Pallars i amb un significat molt especial. Es tracta de la Testeta, un test de ceràmica que és molt més que un producte. És un projecte social de La Santolina que vol inspirar a totes aquelles dones que han superat situacions difícils o que tenen alguna persona propera que està passant per un moment complicat. A més, la Testeta ve acompanyada d’una postal Cultiva la teva llavor de La Santolina.

Com sempre, el premi se sortejarà entre totes les persones que ja col·laboren amb el diari i totes aquelles que s’uneixin a la comunitat de subscriptors abans del dia 20 de juny. Serà a finals d'aquest mes quan realitzarem el sorteig. Molta sort!

La Santolina, fang i natura de la mà


La Santolina és el projecte de l’Andrea Vives, a qui podreu trobar a la Vall Fosca enmig de santolina silvestre i argila. Des de ben petita el fang alimenta el seu ésser creatiu i la fa partícip dels elements fonamentals de la vida: terra, aigua, aire i foc. Compartir aquesta experiència i veure com cadascú connecta de maneres diferents amb la ceràmica és un dels motius dels seus tallers al Cau de l’Art, a la Pobla de Segur, on ha elaborat propostes de tallers i monogràfics per a totes les edats.
 

La Santolina imparteix tallers de ceràmica al Pallars. Foto: La Santolina


A banda de fer tallers i productes utilitaris, arran d'una experiència personal, va néixer la Testeta. Un símbol de sororitat, curació i alliberament on s'hi pot plantar vida. Perquè de les vivències més dures sempre se’n poden extreure coses precioses. 

Subscriu-te i col·labora amb Pallars Digital


Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions.

Formar part de la comunitat de Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts!

  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols sortejar el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Fes com l’Andrea Vives i posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació