Dimecres, 3 de juliol de 2024
meteorologia

L'estiu astronòmic arriba sense fer massa soroll

Continua el temps inestable al Pallars, amb possibilitat de pluges a mitja setmana i una revetlla de Sant Joan insegura

Redacció 22 de juny de 2021 a les 07:42
El pantà de Terradets amb núvols amenaçadors al cel | Joana Franch
Ja fa dies que tenim un temps completament estiuenc, amb la calor com a factor predominant. Però l’estiu astronòmic, oficialment, va arribar ahir dilluns a les 5:32 hores. I ho ha fet sense fer massa soroll, amb molta calma. I és que el temps seguirà com en els darrers dies.

Després d’un cap de setmana passat per aigua i amb refrescada general al Pallars, la setmana ha començat amb temperatures a ratlla i sol en general, amb tardes amb més presència de núvols. Aquest dimarts esperem que es mantingui el cel serè fins a mig matí, amb possibilitat de pluges a la meitat nord del Pallars a la tarda, d’intensitat feble o moderada.
 

Pluges a la revetlla de Sant Joan?


De cara a dimecres, tindrem un dia gris, amb nuvolositat abundant ja de bon matí, i és possible que precipiti arreu del Pallars, afectant molts punts, amb precipitacions que localment poden portar tempesta o calamarsa. Al final de la jornada, però, aquestes precipitacions tendiran a minvar, per tant, el més probable és que tinguem una revetlla de Sant Joan sense pluges, tot i que amb ambient fresc.

Dijous tindrem domini del sol de matí, però amb nuvolades que apareixeran a partir del migdia que tornaran a deixar xàfecs d’intensitat feble o moderada a la tarda, localment acompanyats de tempesta o de calamarsa.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació