Dilluns, 22 de juliol de 2024
música

Torna el Festipallars en format de cicle de concerts

Inclourà cinc concerts en cinc municipis del Pallars Jussà entre el 23 i el 26 de juny

Redacció 22 de juny de 2021 a les 11:49
Actuació de Sacabat al Festipallars 2019 | CCPJ
Després de l’anul·lació de l’edició de 2020 a causa de la pandèmia, torna el Festipallars en un nou format adaptat a la situació actual. Enguany, enlloc d’un únic festival, s’han programat un total de cinc concerts en cinc municipis diferents del Pallars Jussà entre el 23 i el 26 de juny.

Cadascun dels concerts comptarà amb l’actuació de dos grups pallaresos, mantenint així la filosofia d’aquest certamen, que té com a principal objectiu ser una plataforma on els músics de la comarca tinguin el seu altaveu i alhora portar aquesta música a tots els racons de la comarca.


Participaran en aquest cicle de concerts un total de sis grups: Far Out, Fugint del Silenci, Mercè i Arnau, Ramones & Mazmorras, Nuni Moreno i els històrics Adrenalina. Com sempre, l’espectacle és gratuït però enguany cal reservar entrada a través de la plataforma Entrapolis.com.
 

Calendari d’actuacions del Festipallars d’enguany. Foto: CCPJ



El Festipallars s’organitza conjuntament entre els ajuntaments de Salàs de Pallars, Talarn, Isona i Conca Dellà, la Pobla de Segur i Tremp, a més del Consell Comarcal del Pallars Jussà i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació