Dilluns, 22 de juliol de 2024
AGBS

Prop de 500 alumnes de l’acadèmia de Talarn realitzen les maniobres militars al Pallars Jussà

Les pràctiques de l’exercici ‘Minerva 2021’ es realitzen als municipis de Talarn i Salàs de Pallars

Redacció 23 de juny de 2021 a les 10:08
Un alumne realitzant una de les pràctiques de l’exercici 'Minerva' | AGBS
Els 493 sergents alumnes de la 46a promoció d'ingrés a l'escala de suboficials de l'Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) de Talarn es troben realitzant del 19 al 25 de juny, a la comarca del Pallars Jussà, l'exercici Minerva 2021. En concret, les maniobres militars s’estan desenvolupant als municipis de Talarn i Salàs de Pallars, a més de la pròpia AGBS.

Aquest exercici, presentat a totes les autoritats municipals el passat dia 16, té una durada de sis dies. Sota l'organització i direcció de l'AGBS, l’exercici Minerva és la culminació pràctica de l'ensenyament militar impartida als alumnes de l'escala de suboficials abans que, ja com sergents efectius, passin a exercir les seves funcions a les diferents unitats de l'exèrcit de Terra.


El propòsit principal de l'exercici Minerva és el foment del lideratge i la iniciativa en l'exercici del comandament. Amb un clar enfocament pedagògic, es pretén garantir que el futur suboficial sigui capaç d'afrontar correctament les diferents situacions tàctiques i logístiques que se li poden presentar a les diferents unitats on desenvolupin les seves comeses, en qualsevol circumstància, incloses les relacionades amb missions internacionals.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació