Propietaris, enòlegs i representants d'una vintena de
cellers de vins i caves de Catalunya, com també productors de cervesa, van participar ahir en un
benchmark d'enogastronomia al
Pallars Jussà. L'acció, organitzada per l'
Agència Catalana de Turisme i en col·laboració amb el
Patronat de Turisme de Lleida i el
Consell Comarcal del Pallars Jussà, té com a objectius conèixer destinacions de
turisme gastronòmic de Catalunya, les bones pràctiques i experiències d'èxit arreu del territori i afavorir el treball en xarxa i cooperació.
En aquest sentit, s'han fet visites guiades i tasts al celler
Castell d'Encús, a
Talarn, i a la cerveseria
C-Tretze Pirineus i la fàbrica
Licors Portet de la
Pobla de Segur. Els participants han visitat també l'
Epicentre de Tremp i
Centre de Visitants del Geoparc Orígens. Aquesta és una de les accions que inclou el pla d'accions anual del programa Enogastronomia de l'Agència Catalana de Turisme, que engloba les marques Enoturisme Catalunya, Hotels Gastronòmics i Experiències Gastronòmiques, i que compta amb la participació del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-ho, necessitem el suport i el compromís de persones com tu.
Subscriu-t'hi