Dilluns, 22 de juliol de 2024
subscriptors

SORTEIG JULIOL: Sessió de «wake» o de donut per a dos persones amb «Wake tu wave»!

Hi participaran tots els subscriptors del diari que s’hagin donat d’alta abans del 20 de juliol | Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals!

Redacció 12 de juliol de 2021 a les 12:55
Aconsegueix amb Pallars Digital una aventura refrescant a Sant Antoni | Wake tu wave/PD
Ens trobem a ple estiu, la calor comença a fer estralls i, per aquest motiu, aquest mes de juliol volem sortejar entre tots els subscriptors de Pallars Digital una proposta d’allò més refrescant. Es tracta d’una sessió de 15 minuts de wakeboard o wakesurf a l’embassament de Sant Antoni per a dos persones, o bé una sessió de 15 minuts de donut, també per a dos persones, gentilesa de Wake tu wave.

Com sempre, el premi se sortejarà entre totes les persones que ja col·laboren amb el diari i totes aquelles que s’uneixin a la comunitat de subscriptors abans del dia 20 de juliol. Serà a finals d'aquest mes quan realitzarem el sorteig. Molta sort!

Activitats nàutiques a Sant Antoni


Wake tu wave és una nova empresa d’activitats nàutiques ubicada a l’embassament de Sant Antoni. Situada a la platja del Càmping Gaset i del bar-restaurant Pla de Galliner, ofereixen tot tipus d’opcions per realitzar activitats a les aigües tranquil·les del pantà, com wakeboard, wakesurf, piragua, paddle surf, donut o simplement una voltà amb barca a motor pel llac. 
 

'Wake tu wave' està ubicat a la platja del Càmping Gaset. Foto: Wake tu wave


Subscriu-te i col·labora amb Pallars Digital


Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions.

Formar part de la comunitat de Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts!

  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols sortejar el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Fes com Wake tu wave i posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació