Dimecres, 3 de juliol de 2024
música

El Festival del Romànic i dels Castells de Frontera torna en format «online»

Els castells de Llordà i de Mur repeteixen com a seu de la 17ª edició del certamen

Redacció Castell de Llordà | 19 de juliol de 2021 a les 09:32
Imatge d'un concert de la 15ª edició celebrat al castell de Llordà | Consell Comarcal Pallars Jussà
La 17ª edició del Festival del Romànic i dels Castells de Frontera ha arrencat aquest diumenge al Castell de Llordà. El certamen, organitzat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI), torna a ser en format online a causa de la crisi de la Covid-19

Els espectadors van poder seguir en directe pel canal de Youtube del Consell el programa Apassionada, un concert de música antiga del trio Solnegre format per veu, viola da gamba i torba. Una proposta basada en una selecció de cançons profanes que exalten sentiments sempre vigents, i que permet viatjar cap al final del Renaixement italià a les portes del Barroc.


El proper diumenge a les 7 de la tarda la col·legiata de Santa Maria de Mur acollirà el segon i últim concert del Festival. Serà el torn per a Temps de Cants, un programa de música coral de cambra del Noctes, un cor jove amb molta projecció en el panorama coral català, dirigit per Maria Mauri. Un concert breu, però es tracta d'un intens recorregut per les grans obres corals dels segles XIX, XX i XXI.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació