Dilluns, 22 de juliol de 2024
festa major

La festa major de la Pobla de Segur arrenca adaptada a totes les mesures anti-Covid

El consistori s'ha vist obligat a ajornar un any més el popular concurs Fem Colla, així com altres activitats, sobretot esportives

Redacció La Pobla de Segur | 21 de juliol de 2021 a les 10:52
Imatge promocional de Roba Estesa | Promocional
La Pobla de Segur donarà aquest dijous el tret de sortida a la festa major, enguany marcada novament per la Covid-19. Les noves mesures anunciades pel Departament de Salut i el Procicat han obligat al consistori a fer alguns canvis en la programació d'alguns dels actes de la festivitat. Així, totes les activitats esportives, com la milla popular, la bicicletada i la travessa del llac, hauran d'esperar un any més per poder-se celebrar.

D'altra banda, la limitació horària nocturna, per la qual totes les activitats han de tancar a dos quarts d'una de la matinada, comporta un avançament de l'hora d'inici dels concerts. D'aquesta manera, les actuacions del grup de versions La Loca Histèria –divendres– i del grup tarragoní Roba Estesa –dissabte– arrencaran a partir de les 10 de la nit. Tanmateix, la cantada d'havaneres, el concert de diumenge, així com les activitats infantils i la presentació del llibre Afers privats, de Carme Rei-Grangé, es mantenen sense cap canvi.

Per tal de complir amb totes les mesures contra la Covid-19, caldrà una inscripció prèvia per poder participar a les diferents activitats, i que ja es pot formalitzar al lloc web d'Entrapolis. Per altra banda, tots els actes tindran lloc al pati de l'Escola Els Raiers, ja que compleix la normativa al ser un espai a l'aire lliure però amb accés tancat. El públic, però, haurà de romandre assegut durant el transcurs de les activitats.

Un any més sense el Fem Colla


L'Ajuntament de la Pobla s'ha vist obligat a ajornar un any més el popular concurs Fem Colla, una iniciativa que va néixer amb la voluntat d'incentivar la participació de persones de totes les edats en les activitats de la festa major. En aquest sentit, el regidor de Festes, Eloi Tirvió, assegura que "teníem moltes ganes de tornar a organitzar-lo", però que "juntament amb les colles vam decidir que era millor ajornar-lo  a l'any vinent per poder plantejar activitats que se celebrin amb tota la normalitat".
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació