El programa
Al teu gust, aliments del Pallars de l’
Ajuntament de Tremp i la
Fundació Alicia obren la convocatòria per participar a dos plans enfocats a incentivar la
innovació empresarial al territori rural i de muntanya.
D’una banda, es convoca la 4a edició d’un
pla d’acompanyament individualitzat adreçat a aquelles empreses que vulguin innovar creant nous productes o millorant els seus processos de producció. En aquesta ocasió s’ofereixen tres
assessoraments als que poden optar empreses agroalimentàries de l’
Alt Pirineu i Aran.
D’altra banda, es convoca el pla d’acompanyament a la innovació i desenvolupament de productes vinculats al projecte
Cuina de Bosc, que es duu a terme des de 2019 amb empreses de la restauració del
Pallars i l’acompanyament tècnic de la Fundació Alicia. En aquest cas es tracta d’una proposta per a restaurants que volen explorar en l’àmbit de la
silvicultura i els
recursos del bosc i la seva utilització a la
cuina. És la segona edició de l’acció i podran participar-hi dos empreses.
Ambdós propostes sorgeixen en el marc de la
cooperació que la Fundació Alicia i el programa
Al teu gust desenvolupen des de fa anys al
Pallars Jussà. L’objectiu en tots dos casos és de transferir l’experiència i els coneixements que aquesta fundació té en l’àmbit de la
innovació alimentària a les petites empreses agroalimentàries i de la restauració de l’Alt Pirineu i Aran.
Les empreses interessades tenen temps fins el 20 de setembre (agroalimentàries) i el 28 (restauració) per fer arribar la sol·licitud. Per rebre més informació, cal dirigint-se a l’àrea de Promoció Local de l’Ajuntament de Tremp. Aquesta acció forma part del projecte
Treball a les 7 comarques que a la comarca desenvolupen el
Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’Ajuntament de Tremp amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya.
Altres notícies que et poden interessar
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi