Dimecres, 3 de juliol de 2024
contingut patrocinat

Pallars Actiu inicia el setembre amb nous projectes, jornades empresarials i ajuts europeus

El proper 30 de setembre tindrà lloc una sessió per a inversors en el món audiovisual

Redacció 10 de setembre de 2021 a les 10:24
Imatge d’arxiu d’un rodatge a la Vall Fosca | Museu Hidroelèctric de Capdella
Des de Pallars Actiu s’inicia el darrer trimestre de l’any 2021 amb empenta i energia per continuar amb el recolzament i suport empresarial pallarès, visitant empresespromovent l’emprenedoria femenina, acompanyant i treballant amb nous projectes, i continuant cercant finançament per fer realitat projectes propis perquè acabin sent una realitat.

Per altra banda, seguim atents a les noves convocatòries d’ajuts que van obrint-se per mantenir informats als sectors interessats. Actualment els ajuts europeus Next Generation comencen a agafar forma i força. És necessari informar-ne puntualment tant a les institucions públiques com a les empreses pallareses perquè ho coneguin i puguin valorar optar-hi.

Finalment treballem en l’organització de jornades de caràcter empresarial per aquest mes de setembre i octubre. La primera se celebrarà aquest mes de setembre, una sessió oberta a totes les empreses del Pallars que tinguin l’interès en conèixer com reduir el pagament d’impostos invertint en el món audiovisual per enriquir el Pallars realitzant produccions cinematogràfiques al territori i exposant-lo amb més força al món.

Aquesta sessió és desenvoluparà el dijous 30 de setembre, a les 19h, a la sala de plens de l’Ajuntament de Sort. Les inscripcions estan obertes al següent enllaç.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació