L'oli d'arbequina de
Cal Portalé de
Claverol ha estat distingit com un dels millors de Catalunya en la primera edició dels
Premis Barcelona Catalunya Selecció. L'oli pallarès, doncs, entra ara en la selecció de productors que aspiren a emportar-se el premi al millor oli d'oliva verge extra produït a Catalunya.
Qui també va destacar en els guardons, organitzats per l'
Associació de Micro Productors d'Oli de Catalunya, va ser el Reserva Privada i l'Ecològic de l'empresa de
Juncosa (les Garrigues),
Henri Mor.
Oriol Sullà, responsable de l'empresa de Claverol, ha mostrat la seva satisfacció pel guardó, tot assegurant que aquest fet ajudarà a situar el Pallars en el panorama de l'oli català.
Aquests premis són els primers al principat que tenen en compte el
maridatge de l'oli amb el menjar, així com el
cultiu ecològic i les
varietats autòctones. En el transcurs del 2022, els olis guardonats es degustaran en diversos
establiments de restauració de Catalunya i seran els clients qui votaran per escollir-ne el millor.
Altres notícies que et poden interessar
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-ho, necessitem el suport i el compromís de persones com tu.
Subscriu-t'hi