Dimecres, 3 de juliol de 2024
gran recapte

Els establiments del Sobirà recullen més de 400 euros durant el Gran Recapte

En aquesta edició no s’han pogut recollir aliments directament als supermercats i botigues, però s’han establert unes altres línies d’acció

Redacció Pallars Sobirà | 31 de desembre de 2021 a les 11:45
Una imatge d'arxiu del Gran Recapte d'Aliments | Adrià Costa
El Gran Recapte d'Aliments al Pallars Sobirà ha recollit un total de 433,16 euros per part dels petits establiments comercials de la comarca. Una xifra que ja s'ha transformat en productes alimentaris bàsics que rebran les famílies més vulnerables i que segueixen un pla de treball amb els Serveis Socials del Pallars Sobirà.

Malgrat que enguany, i a causa de la pandèmia, no s'han pogut recollir els aliments directaments als supermercats i botigues, sí que s'han establert altres línies d'acció com els donatius a l'hora de fer el pagament de la compra per mitjà d'aportacions econòmiques de l'import desitjat, així com amb bizums.

Des del Consell Comarcal del Pallars Sobirà han volgut agrair l'esforç i la col·laboració dels supermercats i els comerços de la comarca, així com a la Creu Roja i a totes les persones que han fet possible aquest recapte d'aliments encara condicionat per la pandèmia de la Covid-19.



Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació