L'
Escola Agrària del Pallars vol apropar el sector alimentari als més joves. Per aquest motiu, organitza dos tallers pràctics per als alumnes de
batxillerat i cicles formatius, així com per als ateneus cooperatius catalans. Es tracta d'activitats totalment gratuïtes que volen ensenyar, per una banda, què són i per a què serveixen els
additius alimentaris, i per l'altra, com és el procés d'elaboració d'un
producte lacti.
Cadascun dels tallers té una durada de tres hores, mentre que des de l'Escola també ofereixen l'oportunitat de completar la jornada amb una visita a una
empresa agrària o ramadera, a un projecte de transformació agrària o una visita cultural. Durant els tallers, a més, el centre pallarès també proporcionarà als alumnes un
dossier amb informació teòrica i pràctica, les matèries primeres per tal de realitzar els tallers, així com el material per garantir la seguretat alimentària i les instal·lacions, eines i altres recursos de l'Escola Agrària.
Altres notícies que et poden interessar
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi