L'
Escola d'Hoteleria del Pallars dona aquest dilluns el tret de sortida a les segones
jornades professionals, que fins al 4 de febrer comptaran amb la participació de diferents professionals del sector. Una oportunitat, doncs, per apropar els seus coneixements i els seus
productes en aquesta escola de la capital del
Pallars Sobirà.
En declaracions a
Pallars Digital, el professor del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de
Cuina i Gastronomia i
Serveis en Restauració,
Miquel Madrigal, explica que la iniciativa, sorgida l'any passat, va començar arran de que des de l'Escola no es podien fer sortides a empreses a causa de la situació sanitària. Una circumstància, doncs, que va propiciar que fossin els mateixos
productors i restauradors els que acudissin al centre per dur a terme una ponència. En aquest sentit, Madrigal destaca l'èxit d'aquest nou format i el vincle que es crea amb el productor.
Imatge de la primera sessió de les jornades Foto: Escola d'Hoteleria
Precisament, aquest és un dels principals objectius de les jornades: establir
contactes i sinèrgies entre els professionals del sector i aquells que comencen a introduir-se en aquest món. Una relació que en les primeres jornades ja va donar els seus fruits, segons explica Madrigal. A més, la iniciativa també es va concebir com una oportunitat per donar
visibilitat als productors, especialment als de les dues comarques pallareses, que en aquesta edició, evidentment, tornen a tenir una àmplia representació.
Entre d'altres, hi participaran Marta i Martí, de
Pollastres ecològics Torre d'Erbull;
Arnau París, guanyador de la darrera edició de
Masterchef Espanya;
Francesc Torrents, xef de l'Hotel Pessets i
Mariano Gonzalvo de Lo Paller del Coc;
Raül Bobet, enòleg del Castell d'Encús;
Jaume Mora i
Aleix Aytés, de la Fonda Farré i el Cafè Pessets de Sort;
Òscar Poquet, xef del nou hotel Les Nous de Rialp;
Oriol Sullà i
Eli Plancheria, de Cal Portalé de Claverol, i
Zoe Valera, de Torrons Fèlix d'Agramunt.
Altres notícies que et poden interessar
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-ho, necessitem el suport i el compromís de persones com tu.
Subscriu-t'hi