Dimecres, 3 de juliol de 2024

El CF Tremp goleja al Ponts (0-7) i el CF Pobla perd tres mesos després (2-3)

A Quarta Catalana, el Rialp suma els tres punts a Bell-lloc d'Urgell amb només nou jugadors disponibles

Tomàs Garcia Espot Rialp | 11 d'abril de 2022 a les 08:40
El Pobla va perdre contra l'Olímpic amb un gol visitant 'in extremis' | TGE
Diumenge el CF Tremp viatjava a Ponts amb la idea de que jugarien un partit contra un rival complicat. Ara bé, els fets van contradir novament les suposicions, i els de Jordi Bacardit es van imposar amb contundent golejada. Ja abans del descans, els de la capital del Pallars Jussà ja guanyaven per quatre gols de diferència gràcies al hattrick de Jony Gázquez i una diana del capità Miki Sirvant.

La segona meitat també va ser un monòleg pallarès, i a banda del gol de Jordi Ponsich, Jony en va sumar dos més per firmar un brillant repòquer i situar-se de nou pitxitxi del grup amb 27 gols. Un 0 a 7, doncs, que permet al Tremp mantenir-se en solitari una jornada més i sumar l'onzena victòria consecutiva, i igualant el rècord de la primera volta.

L'isonenc Jony torna a ser pitxitxi després de marcar un gran repòquer Foto: Miriam Ruiz

112 dies sense perdre

Tres mesos i 19 dies després, el CF Pobla ha tornat a saber què és la derrota. I ho va fer d'una manera cruel, ja que els de Santi Fité van començar al capdavant al marcador davant l'Olímpic d'Artesa de Segre. Un equip, però, que va jugar bé les seves cartes i va aprofitar que els poblatans no estaven en el millor moment de forma.

Així i tot, els blanc i vermells no van abaixar els braços, i malgrat l'1 a 2 desfavorable a la segona meitat, Chua va fer un doblet per empatar el matx. Als instants finals, però, va arribar la polèmica. A la sortida d'un còrner els de la Pobla marcaven el gol de la victòria, però l'àrbitre l'anul·lava per un fora de joc inexistent. I a la jugada següent, l'Olímpic, en un bon contraatac, feia el gol definitiu que trencava els 12 partits d'imbatibilitat del Pobla.

Tres punts amb només nou jugadors

A Quarta Catalana, el Rialp afrontava un partit que a priori semblava molt complicat. Tot plegat, perquè el conjunt de Cristobal Marchal visitava el camp del cuer amb només nou jugadors disponibles. Una inferioritat numèrica, però, que sobre el camp no va impedir als del Pallars Sobirà avançar-se al minut 12 gràcies a un gol de penal d'Ignasi Planas. Malgrat que els locals van igualar el marcador abans del descans, els groc i negres van fer mans i mànigues, i al 57 van aconseguien el desempat gràcies a Jan Roqué. Tres punts de mèrit per als de Rialp, que segueixen instal·lats en una còmoda sisena posició, lluny dels perseguidors.

I encara en aquesta categoria, el filial trempolí va sumar un empat sense gols al camp del Magraners. Un matx difícil per als de Pito Pasqual i Andreu Bretones, que tot i el fort vent van poder mantenir la porteria a zero per segona jornada consecutiva.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 16
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21