Dimecres, 3 de juliol de 2024
fires

Esterri d’Àneu viurà aquest cap de setmana la primera edició de la Fira de la Primavera

Al certamen s’hi podran comprar flors per engalanar els balcons, però també s'han programat tallers, xerrades, concerts o una ginkama

Redacció Esterri d'Àneu | 3 de juny de 2022 a les 13:21
Imatge d’arxiu d'Esterri d'Àneu | Diputació de Lleida
Esterri d'Àneu ja ho té tot a punt per a la primera edició de la Fira de la Primavera d'aquest cap de setmana. Sense dubte, el plat fort de l'esdeveniment serà el mercat d'artesans i artistes, que s'allargarà durant el dissabte i el diumenge, de les 11h del matí a les 20:30 hores.

Per altra banda, per la Fira també s'han programat diverses activitats com tallers de flors, sabó, ceràmica i cosmètica, així com xerrades o un maridatge de formatges i vins. Així mateix, el consistori aneuenc també ha proposat als veïns que comprin flors que tal de guarnir els balcons del poble.


A més, també hi haurà propostes per als més xics, com ara passejades amb poni o una gimkana per descobrir Esterri d'Àneu. A més, i a banda del concert, el diumenge, de Lady Dwayna, també se sortejarà una rifa de productes KM0.

En declaracions a Pallars Digital, l'alcalde d'Esterri, Pere Ticó, explica que la idea de la Fira de la Primavera surt de la idea de potenciar el municipi aneuenc com a Vila Florida. "Primer volíem fer una fira excluisvament dedicada a les flors", declara. Tanmateix, Ticó detalla que fer-ho d'aquesta manera "tampoc generaria molt benefici de parades, i per això vam decidir fer-la extensiva als productes alimentaris".

De fet, fa uns anys l'Ajuntament d'Esterri ja va voler potenciar les flors com a elements icònic del municipi, com també per ajudar a les empreses del gremi afectades per la pandèmia. En aquest cas, el consistori va comprar aquest producte, també amb l'objectiu d'acostar aquest element als veïns.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació