Dimecres, 24 de juliol de 2024

Àmplia participació internacional a la 5a edició de la Foc de Neu

En la competició, que ha tingut lloc aquest diumenge a les Valls d'Àneu, el català Just Sociats s'ha proclamat campió d'Europa de raquetes de neu

Pallars Digital 24 de febrer de 2014 a les 09:42
Les Valls d'Àneu han acollit aquest diumenge la segona prova de la Copa Catalana de Raquetes de Neu. Aquesta competició, que és la 5a edició de Foc de Neu i està organitzada per l´Espot Esquí Club Valls d´Àneu, puntua per la Copa d´Europa de Raquetes de Neu 2014 i el Circuit Català de la mateixa modalitat.
 
La prova va comptar amb la participació d´una àmplia representació internacional, d´esportistes d´Andorra, França, Itàlia, Noruega, Rússia, Suècia i Suïssa, els quals van competir amb els de la Selecció Catalana representant Catalunya. El català Just Sociats es va proclamar campió d'Europa de raquetes de neu.
 
Els participants, que havien de ser federats, van poder escollir entre dos recorreguts, un de llarg i un de curt. El punt de trobada va ser el Refugi de Fornet, a quatre quilòmetres d´Alòs d´Isil. 
 
La població d'Isil va acollir el lliurament de premis i el pòdium, que es va fer a la Plaça de l'Esglèsia. Els 10 primers classificats en categoria masculina i els cinc primers en categoria femenina van rebre un premi en metàl·lic que oscil·la entre els 100 i els 600 euros.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor