Dilluns, 22 de juliol de 2024
promoció econòmica

L’Ajuntament de Sort i el Consell del Sobirà lideren l’execució del projecte «Treball a les Comarques»

El projecte del SOC, que busca millorar l’ocupació en comarques desafavorides, s’implanta per primera vegada al Sobirà

Redacció Sort | 14 d'octubre de 2022 a les 08:11
Un ramat d'ovelles a la muntanya de Llessui | ACN
En l’anualitat 2022-23 el Pallars Sobirà ha estat per primera vegada una de les comarques incloses pel Servei d’Ocupació de Catalunya al projecte Treball a les Comarques que busca millorar les condicions de l’ocupació a les comarques més desafavorides del país.

En aquesta anualitat s’han incorporat al projecte, a més del Sobirà, l’Alt Urgell, el Baix Penedès, el Berguedà i el Priorat. La participació en aquest projecte té vocació de continuïtat i facilita als territoris establir estratègies de mig i llarg termini en desenvolupament local. Les cinc noves comarques s'afegeixen a les set ja beneficiàries: l'Anoia, el Baix Ebre, el Montsià, el Pallars Jussà, la Ribera d'Ebre, el Ripollès i la Terra Alta.


Al Pallars Sobirà, l’Ajuntament de Sort i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà han acordat liderar conjuntament l’execució del projecte, presentant una proposta comuna que serà executada per les oficines de promoció econòmica de les dues entitats, amb la col·laboració de la Comunitat de Municipis de les Valls de Cardós.

La proposta aprovada pel SOC per aquesta anualitat preveu la creació d’un observatori socioeconòmic comarcal, la realització de tallers sectorials per definir estratègies concretes de treball amb cada sector i la realització d’algunes accions específiques adreçades a sectors concrets, com els nous emprenedors, el sector turístic o els productors agroalimentaris


Altres notícies que et poden interessar








 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació