Dimecres, 3 de juliol de 2024
empreses

Carlos Duran, cofundador de les autoescoles «hoy-voy», Premi Jove Empresari de l'any de l'AIJEC

L'organització ha destacat que la proposta del pallarès "ha revolucionat un sector tradicional" amb un sistema d'aprenentatge basat en la intel·ligència artificial

Redacció Salàs de Pallars | 21 d'octubre de 2022 a les 08:56
Carlos Durant rebent el premi aquest passat dimecres | AIJEC
El pallarès Carlos Duran, cofundador de la cadena d'autoescoles hoy-voy, s'ha endut el Premi Jove Empresari de l'Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC). El guardó, que enguany arriba a la seva 29ª edició, s'ha entregat aquest dimecres al Centre de Convencions IMO de Barcelona.


En l'entrega del premi, l'organització ha destacat que la proposta de Duran "ha revolucionat un sector tradicional" amb un sistema d'aprenentatge basat en intel·ligència artificial i un model de tarifes dinàmiques. Actualment, hoy-voy té 39 centres repartits per tot l'Estat, i una plantilla de 400 persones. Els finalistes al Premi Jove Empresari han estat les bessones Eva i Maria Martin, de Tiendeo, i Oscar Pierre, de Glovo.

Després de l'acte, l'empresari de Salàs de Pallars s'ha mostrat molt content i emocionat per haver rebut aquest premi, tot recordant que fa 10 anys l'empresa ja va rebre el premi a la millor iniciativa empresarial. "La sensació és que tots aquests anys han valgut la pena", afirma Duran, que ha volgut expressar el seu sentiment de responsabilitat "pel que encara ens queda per fer, que és molt".

 
A banda de la seva faceta empresarial, Carlos Duran també és un apassionat de la música. Aquest mateix divendres sense anar més lluny, el pallarès estrena Hasta Siempre, un homenatge a Pau Donés. Es tracta d'un viatge a través dels 12 mesos del 2020 -un any marcat per la pandèmia- que s'inspira en el record del cantant de Jarabe de Palo.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació