Dimecres, 3 de juliol de 2024
teatre

L'espectacle «Cr#sh» del projecte Plançó arriba a Tremp

L’Espai Cultural La Lira acollirà aquest espectacle que forma part del cicle per atansar les arts escèniques als més joves

Redacció Tremp | 10 de novembre de 2022 a les 12:35
La peça de la companyia Mea Culpa es representarà el proper 18 de novembre | Mea Culpa
Tremp forma part del projecte Plançó, el Circuit Escena Jove Ponent-Pirineu, un cicle que neix per avivar la relació entre les arts escèniques i els joves. La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tremp, dins de la seva programació, inclou propostes per a posar en valor el teatre des d’edats primerenques com la campanya de teatre escolar, l’acord per a programació infantil amb xarxa tremp o aquest projecte juvenil.

Un total de nou joves trempolins han participat des de la tardor passada en aquest circuït, anant a diversos teatres de Ponent i Pirineu a veure espectacles pensats per al seu gust. A la vegada, joves d’altres poblacions que formen part del projecte també s’han desplaçat per visionar els espectacles.



El proper divendres 18 de novembre, serà el torn de Tremp. L’Espai Cultural La Lira acollirà l'espectacle Cr#sh (tothom pot caure) de la companyia Mea Culpa, que aborda la qüestió de la salut mental i l’ansietat als adolescents. La proposta és un espectacle fresc, humorístic i vitalista a cavall entre l’auto testimoniatge i la ficció. Durant la jornada hi haurà una dinàmica sobre la resiliència i superació personal per als joves de Plançó.

La iniciativa sorgeix de la Xarxa de cooperació territorial de Lleida del Sistema Públic d’Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya i els municipis participants, entre els quals hi ha Lleida, Alcarràs, Alcoletge, Alpicat, Balaguer, Cervera, Juneda, les Borges Blanques, la Seu d’Urgell, Mollerussa, Tàrrega, Tremp i Guissona.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació