L'
Ajuntament de Tremp, a través del programa
Treball als Barris, ha finalitzat la subvenció amb
dues formacions molt diferents, adreçades específicament a persones que busquen millorar el seu currículum professional.
La primera formació ha estat de
cuina i ha consistit en l'
elaboració de conserves. Ha anat a càrrec de dos professionals del món de la restauració,
Mariano Gonzalvo de Lo Paller del Coc de Surp i
Oriol Pallarès, d'És Pallarès. A l'aula s'ha treballat des diferents tècniques d'aprofitament dels aliments i conservació, amb l'objectiu de d'evitar el malbaratament, alhora que aportar un valor afegit als aliments i potenciar-los, dins del circuit alimentari i de la economia circular.
El segon curs ha estat
Bones pràctiques en la recerca de feina, que ha anat a càrrec de la psicòloga
Marta Lluis Massa, que ha destacat la necessitat de treballar el perfil personal i marcar un itinerari professional. Al llarg de la sessió s'han analitzat els recursos del territori, els canals per trobar feina i els passos del procés de selecció.
També s'ha treballat a partir d'exemples qüestions com la
contractació i l'
entorn laboral, la classificació professional i la retribució, per tal d'assolir coneixements generals que facilitin l'accés al mercat laboral i la comprensió del seu funcionament. Aquesta acció està subvencionada en el programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social,
Treball als Barris, cofinançat pel
Servei d'Ocupació de Catalunya i el
Ministerio de Trabajo y Economía Social. Servei públic d'ocupació Estatal, SEPE.
Altres notícies que et poden interessar
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi