Dimecres, 3 de juliol de 2024
talarn music experience

Agnès Algueró aterra a Lo Quiosc en el marc d'«Els Acústics del TME»

Conversem amb l'artista gironina, que actua dins els actes del Talarn Music Experience

Redacció Lo Quiosc | 2 de desembre de 2022 a les 10:32
Imatge promocional d'Agnès Algueró | El Sostingut
Agnès Algueró protagonitzarà aquest divendres una nova actuació programada del Talarn Music Experience 2022, festival que enguany ha recuperat els concerts acústics mensuals dos anys després de la irrupció de la pandèmia. El certamen, recordem, ha programat enguany un total de 16 concerts de febrer fins a desembre.

L'artista olotina portarà a l’espai natural-musical Lo Quiosc de Talarn les cançons del seu primer treball discogràfic, titulat Bosc Endins, un disc de música intimista amb lletres que parlen d'amor, d'inseguretats i de la cruesa de l'ésser humà. L’entrada inclou el sopar i té un preu de 35€. Pots consultar el menú aquí. Pots reservar la teva entrada per Whatsapp o trucant al 630 957 087, o bé a través del correu electrònic talarnmusicexperience@gmail.com

Entre els noms que passaran o han passat enguany per l’establiment pallarès hi destaquen Stay HomasAlbert Pla o Suu, que van actuar al certamen d’estiu, així com Joan Rovira, Lavanda, Agnès Algueró o Roger Mas. Un any més, Pallars Digital és el mitjà oficial del festival.

ENTREVISTA A AGNÈS ALGUERÓ


A poques hores per la seva actuació en territori pallarès, Pallars Digital conversa amb Agnès Algueró per conèixer de primera mà què ens espera de la seva visita al Pallars.

Què ens portaràs el proper divendres a Lo Quiosc?

Les cançons del meu primer disc que es diu Bosc Endins. Amb això també espero portar una mica el paisatge del poble on he crescut que és Batet de la Serra i una música intimista amb lletres que parlen d'amor, d'inseguretats i de la cruesa de l'ésser humà.

Com ha influït la pandèmia en la teva carrera artística? Creus que el malson s'acaba?

El confinament va ser un moment de pausa que em va ajudar a prendre la decisió de fer el meu primer disc. Em vaig retrobar amb els somnis que em faltaven per complir a la meva vida i un era aquest. La pausa em va servir per acabar cançons i posar una mica d'ordre a tots els temes que tenia fets. Per altra banda, va ser un moment molt dur i que voldria no tornar a viure. Crec que ja fa temps que s'ha anat acabant el malson, però també crec que en vindran d'altres i que hem d'aprofitar molt el nostre dia a dia perquè no sabem què pot passar demà. 

És la primera vegada que actues al Pallars? Què n’esperes, d’aquest concert?

No és el primer cop! Vaig venir a cantar Mujer Frontera amb la Clara Peya. De l'actuació espero retrobar-me amb un paisatge bonic i poder mostrar a la gent que vingui les cançons de Bosc Endins en un espai tranquil. 

Per què és tan complicat actuar en territoris allunyats de la gran capital, com és el nostre?

No ho sé. La veritat és que a mi sempre m'han sortit més concerts per Girona que per Barcelona. Suposo que, tot i que som un país petit, hi ha persones que veuen segons quins territoris una mica lluny i apartats. Realment no estan massa lluny però crec que potser estem massa ben acostumats i no ens esforcem a anar a veure artistes que no coneixem que estiguin a més d'una hora de cotxe.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació