L'
Escola Agrària del Pallars oferirà
tallers pràctics a entitats del sector educatiu, associacions i altres organitzacions amb l’objectiu d’apropar el
sector alimentari a estudiants de Batxillerat, cicles formatius de grau mitjà o cicles formatius de grau superior i a altres entitats interessades. Aquests tallers es podran realitzar fins al mes de
juny del 2023, i les inscripcions estaran obertes fins al
31 de desembre de 2022.
Els tallers donaran a conèixer diferents aspectes del món de l'agroalimentació. El primer taller està enfocat als
additius alimentaris, on l’alumnat aprendrà què són i per a què serveixen. El segon taller que ofereix l’escola se centra a ensenyar el
procés d’elaboració d’un producte lacti, els mecanismes que hi intervenen i el procés de producció. A més a més, l’alumnat podrà endur-se el producte elaborat a casa i tastar-lo. Aquests tallers
gratuïts tenen una durada total de tres hores, una de sessió teòrica i dues hores de sessió pràctica.
Des de l’Escola Agrària del Pallars es treballa per donar a conèixer, formar i professionalitzar el sector agroalimentari mitjançant el curs
Eines per a la transformació agroalimentària de muntanya, una oferta parcial del Cicle Formatiu de Grau Superior de Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària. El seu objectiu principal és donar resposta a les necessitats del sector i contribuir a fer front a l’alta demanda de professionals qualificats que reclama el món agroalimentari català.
Altres notícies que et poden interessar
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi