Dimecres, 3 de juliol de 2024

Carles Puyol anuncia que deixa el FC Barcelona a final de temporada

El jugador de la Pobla de Segur ha anunciat que el 30 de juny deixarà el club, renunciant als dos anys de contracte que li resten

Pallars Digital 4 de març de 2014 a les 15:15
El jugador pallarès i capità del Futbol Club Barcelona, Carles Puyol, ha anunciat aquesta tarda en una compareixença de premsa a la Ciutat Esportiva del Barça que abandonarà la disciplina del club a finals d'aquesta temporada.
 
Puyol, que té contracte amb el Barça fins al 2016, ha explicat que "necessita descansar" després de 4 anys molt durs, on les lesions li han impedit rendir al seu màxim nivell. El de la Pobla de Segur ha afegit que "la recuperació de les últimes lesions ha estat més dura del que m'esperava i no puc tenir el nivell que m'exigeixo". El capità ha aclarit que "no ho deixo ara mateix, queden tres mesos de competició i seguiré lluitant".
 
Puyol, actualment capità del Barça, es va convertir el passat dissabte en el segon jugador amb més partits de Lliga jugats amb la samarreta blaugrana després del seu company Xavi Hernàndez. Fet al planter del Barça, Puyol va debutar amb el primer equip l'octubre de 1999 i està complint la seva quinzena temporada.
 
El central de la Pobla de Segur acumula a les files del Futbol Club Barcelona un palmarès espectacular, en què destaquen les tres Copes d'Europa i les sis Lligues guanyades amb el Barça, així com el Mundial i una Eurocopa guanyades amb la selecció espanyola.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Esports, Carles Puyol